Las Rollenbanken

Redrock’ s bereik van conventionele & zelfrichtende lassenrotator bieden een economisch en praktisch antwoord op de roulerings en hanteerproblemen van het cilindrische vat.

lassenrotator zijn vergelijkbaar met positioners, in die zin dat het een mechanische manier is om cilindrische vaten te draaien. Ze minimaliseren het hanteren, verhogen de efficiëntie, en drastisch verbeteren de kwaliteit van het vakmanschap van lassers van alle vaardigheidsniveaus. Redrock kan conventionele en zelfrichtende rotators leveren die geschikt zijn voor verschillende soorten lasmaten. Elke staalfabriek met cilindrische vaten, of het nu gaat om leidingen met een kleine diameter naar grote industriële cilindrische vaten voor de productie van windkracht, een rotator zal nuttig zijn, soms een noodzaak. Als het lassen cilindrisch is, zal een rotator een groot verschil maken voor de meeste lasprocessen waaronder, SAW, TIG, MIG en ARC.

Neem nu contact met ons op om met onze ervaren ingenieurs te spreken. Zij zullen u helpen begrijpen welke lasrotator het beste bij uw project past en de meest kosteneffectieve oplossing uitwerken. U kunt ook download onze brochure om ons complete assortiment te bekijken

CONVENTIONELE LASSENROTATOR

Onze conventionele rotators zijn geschikt voor industriële laswerkzaamheden die een grotere laadcapaciteit tot 2000 ton vereisen. De conventionele roosters van Redrock zijn geschikt voor een breed scala aan constructiewerkplaatsen. De diameter van het vaartuig kan handmatig met snelheid worden aangepast, zonder dat het zich zelf reguleert. Al onze lasroosters maken gebruik van vervangbare polyurethaanbanden, gemonteerd op een gegoten stalen trommels die de eenheden een enorme duurzaamheid en een superieure tractie geven. Standaard met al onze lasapparatuur, een hanger met een lage spanning op afstand is inbegrepen en geeft uw bedieners volledige controle over voorwaartse/achteruit/stoppen/noodstoppen en een potentiometer om de rotatiesnelheid te variëren.

ZELFRICHTENDE LASSENROTATOR

De zelfregulerende lassenrotator van Redrock zijn robuust gebouwd met een hoge laadcapaciteit van 500 ton. Onze zelfrichtende rotators hebben een aandrijfeenheid met gemotoriseerde wielen en een stationair werkende eenheid die het mogelijk maakt om gratis te wheelen, waardoor het gemakkelijker is om schepen op de rotator te laden zonder de aandrijfeenheid te beschadigen. Op onze zelfrichtende lassenrotator zullen de twee rollen zich automatisch aanpassen aan de diameter van het schip. Een reeks specificaties kan worden aangepast, met inbegrip van verschillende vaartuigdiameters en rotatiesnelheden.

HOE UW PROCESSEN KUNNEN PROFITEREN VAN LASSENROTATOR

● Verhoogde productiviteit.
● Minder materiaalbehandeling.
● Veel minder vermoeidheid bij de bediener.
● Verhoogde veiligheid.
● Stabiele rotatiesnelheid met betrouwbare grip op een cilindrisch vat.
● Consistente hoge kwaliteit omtrekkende lassen.

Duidelijke voordelen van het integreren van zelfrichtende Rotators in uw processen…

● Snellere laadtijd met mechanische aandrijving, waarbij de wielbeugels en de wielen automatisch gelijk zijn aan elke grootte van het cilindrische vat.
● De top rollers op zelf-alignerende rotators hebben koppelingen waardoor de rollen om het wiel te bevrijden, minimaliseren van het risico van beschadiging van de aandrijfeenheid van onjuiste laadtechnieken.
● Vier rollers in plaats van twee die je twee keer de stevigheid geven van conventionele rotators.

Zelfrichtende rotators zijn geschikt voor diverse toepassingen zoals ketels, tanks, warmtewisselaars, vaten en drukvaten. Conventionele rotators zijn ideaal voor industriële lasoperaties waarbij grotere schepen met dikkere wanden betrokken zijn.

WAAROM REDROCK LASSENROTATOR UW BESTE KEUZE ZIJN

● Verschillende modellen voor verschillende laadcapaciteit. 2000t conventionele rotators en tot 500t zelfrichtende rotators.
● Tal van mogelijkheden en aanpassingen beschikbaar.
● Stalen trommels zorgen voor maximale duurzaamheid terwijl de vervangbare polyurethaanbanden een betere grip bieden.
● Al onze lasapparatuur is volledig onderhouden, gegarandeerd voor drie jaar en volledig- getest voorafgaand aan de verzending naar uw bedrijf.
● Verbeterde veiligheidskenmerken en als standaard geleverde hanger voor Afstandsbediening.
● Partner met toonaangevende deskundigen op het gebied van lasautomatisering. Ons team is hoogopgeleide professionals en kan u adviseren over de juiste rotator aan uw behoeften het beste.

Als je vragen hebt, hebben we de antwoorden.

Enkele vragen die u kunnen helpen bij het identificeren van de juiste lassenrotator voor uw behoeften zijn:
● Wat voor gewicht heb je de rotator nodig om mee om te gaan?
● Welke snelheid heb je nodig?
● Wat is de grootste diameter die het nodig heeft?
● Hoeveel rollers heb je nodig om de lengte van de leidingen en vaten waar je aan werkt te verwerken?

Praat met ons team over wat u nodig hebt en we zullen u door uw opties praten

Laat uw informatie hieronder en een lid van het Redrock team neemt contact met u op om u meer informatie te geven over onze apparatuur.