Las manipulators

Lasmanipulatoren zijn ontworpen om de laskop over het werkstuk te bewegen. Dit zorgt voor een veilige en efficiënte lasprocedure. Dit verschilt van laspositioners of lasrotators, die het werkstuk verplaatsen in plaats van de laskop.

Redrock beschikt over een grote inventaris van lasmanipulatoren met inbegrip van kolommanipulatoren en giek (C&B) manipulatoren die geschikt zijn voor elke lastoepassing. Al onze machines hebben een robuuste constructie om te gaan met de meest veeleisende omgevingen. Onze lasapparatuur is geschikt voor alle toepassingen voor het lassen van leidingen en tanks, ketellassen van drukvaten, tubular sectioning en kan worden geïntegreerd in alle processen waaronder SAW, TIG, MIG/MAG.

Het belangrijkste verschil tussen onze lasmachinemanipulatoren en andere machines is dat deze ontworpen zijn om de laskop over het werkstuk te bewegen in plaats van het werkstuk mechanisch opnieuw te positioneren.

Lassers kunnen moeilijk te bereiken gebieden, het bereiken van top kwaliteit lassen met betere afzetting rates en werk veiliger ook. Onze platforms variëren in maten van 2m x 2m, tot 10m x 10m. Zowel de kolom als de boom zijn gemaakt van 100% staal om aan de zwaarste eisen te voldoen.

Wij bieden een verscheidenheid aan ontwerpen, configuraties en maatwerk – garanderen dat u de juiste machines om resultaten te leveren.

Wereldwijd beschikbaar via ons netwerk van distributeurs in Europa en het Midden Oosten.

3

Volledig gegarandeerd en gegarandeerd voor drie jaar.

Neem nu contact met ons op om met onze ervaren ingenieurs te spreken. Zij zullen u helpen begrijpen welke kolom & boom manipulator het beste past bij uw project en uitwerken van de meest kosteneffectieve oplossing. U kunt ook download onze brochure om ons complete assortiment te bekijken

 • ERVAAR DE VOORDELEN VAN LASMANIPULATOREN VOOR UW PERSONEEL
  • Veiligere werkprocessen op elke grootte van het werkstuk
  • Auto’s beschikbaar voor snellere productie
  • Verbetering van de ergonomie van de werknemers vermindering van vermoeidheid en verhoging van de produktiviteit
  • Dupliceren van het werk van hooggeschoolde lassers met minder ervaren lassenbedieners
  • Verhoogde veiligheid van de toedieners: al onze lasmanipulatoren bevatten een kettingtransport met een dwarsdoorsnede met een valpreventie apparaat om de veiligheid te maximaliseren.
  • Precieze lassen krijgen in moeilijk bereikbare locaties
  • Kan worden geïntegreerd in alle lasprocessen om lasprocessen te automatiseren, de productie versnellen en de operationele kosten verlagen.

Lassers van alle vaardigheidsniveaus zullen in staat zijn om kwaliteit afwerkingen te produceren met verbeterde productiesnelheden veiliger en met minimale mechanische herwerking vereist. Onze manipulatoren vervangen de handmatige bediening door mechanische bediening, lassers in staat stellen zich te concentreren op wat ze het beste kunnen – Lassen van topkwaliteit produceren (zowel omtrek-als longitudinale lassen) de eerste keer op elke locatie op elke grootte en vorm van werkstukken.

Bereik van maten, een overvloed aan functies om te kiezen en alle configuraties zijn aangepast aan uw wensen.

WAAROM REDROCK LASSEN MANIPULATORS ZIJN UW BESTE KEUZE

Redrock is de belangrijkste leverancier van lasautomatiseringsapparatuur voor integratie in vele toepassingen in verschillende sectoren. Onze machines zijn nauwkeurig ontworpen om de meest betrouwbare oplossing te bieden voor semi-en volledig geautomatiseerde lasprocessen.

Samenwerking met industriële experts in lasautomatiseringsapparatuur brengt u betrouwbare machines, minimale uitvaltijd, veiligere werkprocessen en bekwame adviseurs kunt u wenden tot voor maatwerk op maat van uw processen

Redrock staat wereldwijd bekend om het tijdig en binnen het budget leveren van kwaliteitsproducten. Het ontwerp en de productie van machines van bouwkwaliteit is onze expertise.

We hebben depots wereldwijd, allemaal met hoogopgeleide ingenieurs, deskundige adviseurs en een gemotiveerd team ter plaatse om u te helpen processen te stroomlijnen.

VRAAG MEER INFORMATIE OVER ONZE LASMANIPULATOREN

Leave your information below and a member of the Redrock team will be in touch to give you more information about our equipment.