LASSEN DRAAITAFEL

Geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van fit-up en assemblage vereisten tot geïntegreerde bekleding en overlay toepassingen.
Lassen draaitafel worden gebouwd met een zware precisie ontwerp. Ze zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van fit-up en assemblage vereisten tot geïntegreerde bekleding en overlay toepassingen.

Wereldwijd beschikbaar via ons netwerk van distributeurs in Europa en het Midden Oosten.

3

Fully guaranteed and warrantied for three years.

Neem nu contact met ons op om met onze ervaren ingenieurs te spreken. Zij zullen u helpen begrijpen welke Lassen draaitafel het beste past bij uw project en uitwerken van de meest kosteneffectieve oplossing. U kunt ook download onze brochure om ons complete assortiment te bekijken

VRAAG MEER INFORMATIE OVER ONZE Lassen draaitafel

Laat uw informatie hieronder en een lid van het Redrock team neemt contact met u op om u meer informatie te geven over onze apparatuur.

SPECIALE KLADTABELLEN

Lassen draaitafel zijn lasapparaten die moeten zijn uitgerust voor elke fabricageomgeving. Zonder draaitafel moeten de werknemers zich rond het werkstuk bewegen, waarbij een constante booglengte moet worden aangehouden om een luchtdichte Las te verkrijgen. Zelfs de meest geschoold arbeider zal dit moeilijk kunnen doen op banen met een hoog volume.

Roterende draaitafels zijn de meest kostenefficiënte methode om de productie met hoge precisie te verhogen door roterende vaten, buisvormige leidingen of een industrieel werkstuk rond een verticale as.

De ergonomie wordt aanzienlijk verbeterd voor lassers wanneer er een draaitafel in gebruik is aangezien werknemers niet om het werkstuk hoeven te bewegen. Een bijkomend voordeel is dat werknemers kunnen lassen met meer focus en concentratie, wat resulteert in een veel soepeler lassen, in plaats van zich te concentreren op het verplaatsen en behouden van de booglengte. Een toename van focus en concentratie leidt tot hogere kwaliteit en in minder tijd. Lassers krijgen het werk goed gedaan de eerste keer rond in plaats van remeassing, en mechanisch herwerken om een kwaliteit afwerking.

Uw personeel zal profiteren van de Lassen draaitafel van Redrock

● Productiviteit verhogen
● Verbetering van de ergonomie van de werknemers door het elimineren van de noodzaak om lassen in ongemakkelijke posities
● Minder ziekteverzuim en ziektedagen is gelijk aan minder tegenslagen op projecten en geen noodzaak om tijdelijk, minder ervaren of zelfs minder gekwalificeerde werknemers om uw projecten vlot te laten verlopen.
● Eenvoudig schoon oppervlak betekent dat uw werknemers meer tijd kunnen besteden aan het produceren van superieure lassen en minder tijd reinigingsapparatuur.

 

Waarom Redrock roterende Lassen draaitafel uw beste keuze zijn

● Al onze draaitafels bevatten precisie design
● Laadvermogen van 5 ton horizontale Lassen draaitafel tot 100 ton draaitafels.
● Geschikt voor een reeks toepassingen van fit up en assemblage eisen tot bekleding en overlay toepassingen
● Verschillende rotatiesnelheden
● Dubbele versnellingsbakken om ruglash te voorkomen
● Zwaar cadmium verzilverde slipringen voor warmte eisen en encoders voor integratie
● Speciale bekledingstabel

Alles voorzien van een laagspanning afstandsbediening hanger met verschillende maatopties beschikbaar, zodat u een draaitafel te krijgen die aangepast is aan uw exacte eisen.

Redrock turntables bieden een eenvoudige uitlijning, zijn gemakkelijk schoon en gemakkelijk te onderhouden. Uw medewerkers zullen meer tijd kunnen besteden aan lassen met minder vermoeidheid. Minder vrije tijd is de gegarandeerde manier om de winst op alle banen te verhogen.

Krijg onmiddellijk een prijs – Oproep: (+44) 0141 812 0824

● Wij hebben ervaren en deskundig in huis ingenieurs om te adviseren over de beste oplossingen voor uw wensen. Wij kunnen u helpen de juiste draaitafel te vergroten om u te helpen de snelheid van de productie te verbeteren en uw kosten te verlagen.
● Wij zijn leiders in de industrie in het leveren van lassautomatiseringsoplossingen aan tal van sectoren over de hele wereld.
● Alle apparatuur is volledig onderhouden en gegarandeerd voor drie jaar

SHORT TERM PROJECT? CONSIDER HIRING A WELDING TURNTABLE