Las positioners

Het bereik van de laspositioners van RedRock biedt de snelste manier om zowel 360 graden te draaien als te kantelen waarbij een maximale toegang tot het werkstuk mogelijk is.

Redrock is een unieke positie om de druk van de lasindustrie te begrijpen. Wij bieden de beste kwaliteit laspositioners om onze klanten te helpen verhogen hun door put om een concurrentievoordeel te krijgen.

Wereldwijd beschikbaar via ons netwerk van distributeurs in Europa en het Midden Oosten.

3

Volledig gegarandeerd en gegarandeerd voor drie jaar.

Neem nu contact met ons op om met onze ervaren ingenieurs te spreken. Zij zullen u helpen begrijpen welke laspositioner het beste bij uw project past en de meest kosteneffectieve oplossing uitwerken. U kunt ook download onze brochure om ons complete assortiment te bekijken

LASPOSITIONERS VOOR REDROCK

Elk lasproces moet worden gestroomlijnd om de efficiëntie te maximaliseren, de processen te verbeteren, het herwerken tot een minimum te beperken en uw operators lassen te houden. Material handling is een overhead die u kunt verminderen door het verminderen van de tijd die uw operators besteden aan het hanteren van materialen.
Redrock laspositioners zullen uw organisatie helpen om de beste kwaliteit output van elke lasoperator in uw team, ongeacht hun vaardigheidsniveau. Met onze positioners zullen uw operators in staat zijn om meer lassen te maken in de vlakke positie, in plaats van langer te besteden aan het verkrijgen van dezelfde kwaliteit lassen uit de positie, dat is een geavanceerde skillset die niet al uw operators kunnen hebben verworven.

Ons assortiment laspositioners stelt uw operators in staat om superieure lassen uit te voeren vanuit een vlakke en horizontale positie met snelheid, precisie en veel minder rewerking vereist.

Alle Redrock positioners zijn robuust ontworpen om de meest veeleisende omgevingen te weerstaan. We hebben een scala van maten geschikt voor kleine en grote ladingen, en kunnen worden geïntegreerd met TIG, SAW, MIG/MAG lasprocessen, elk geschikt voor omtrek-en longitudinale lassen en met een 360 graden afsluitbare rotatie en versnelling kanteling.

LASPOSITIONERS ONTWORPEN MET PRODUCTIVITEIT EN VEILIGHEID IN HET ACHTERHOOFD

Redrock beschikt over talrijke modellen die geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen. Elk model in ons assortiment is robuust ontworpen met 100% staal om de meest veeleisende omgevingen te weerstaan.

Onze Hydraulische positioners met 3 assen en chucks bereik heeft verstelbare rotatiesnelheidsinstellingen en hoge hoek rotatie, waardoor uw operators de lassment kunnen manipuleren om de applicatie aan te passen. Zware cradle positioners beschikbaar voor zware ladingen en vrijstaande laspositioners geschikt voor ladingen van 150KG tot 100 ton.

Al onze positioners hebben een low voltage (24v) afstandsbediening en verbeterde veiligheidsvoorzieningen.

Uitrust uw lassers met de beste apparatuur voor het werk en let op uw productivity sky rocket. Beter nog, je zult profiteren van betere depositie en lagere verdunningspercentages. Laspositioners van Redrock kunnen in vele processen worden geïntegreerd, waaronder ESW bandkladding en ZAAGLASPROCÉDÉS.

WAAROM REDROCK LASPOSITIONERS ZIJN UW BESTE KEUZE

Al onze positioners bieden verschillende functies om uw activiteiten echt te verbeteren

● Robuust alle staalfabricage
● Toerentabel met variabele snelheid
● Ronde of vierkante stippeltafels met uitbreidingsarmen
● Kantelen van de tafel
● Tafelhoogte
● Gesloten elektronische controles
● Bediening van de drukknop op afstand

Alle functies die u nodig hebt om…

● Bespaar tijd en geld
● Productiviteit verhogen
● Vermoeidheid bij de bediener verminderen

● Al onze laspositioners zijn volledig gegarandeerd en gegarandeerd voor drie jaar.
● Wereldwijd beschikbaar
● Krijg toegang tot een team van hoogopgeleide professionals met kennis van de nieuwste technologieën in lasautomatisering!

Welke lasapparatuur u ook nodig heeft, of het nu een lasstandioner, manipulator, draaitafel of rotator is – Redrock kan overal ter wereld al uw behoeften vervullen.

VRAAG MEER INFORMATIE OVER ONZE LASPOSITIONERS

Laat uw informatie hieronder en een lid van het Redrock team zal contact met u opnemen om u meer informatie te geven over de laspositioners van Redrock.